Статьи

Слава Україні!

6 сентября 2018 11:45

«Слава Україні!» І наші захисники на передовій та мільйони українців по всьому світі в одному суголоссі відгукнуться - «Героям Слава!».

283-ма голосами Верховна Рада прийняла сьогодні у першому читанні законопроект «Про внесення змін до статутів Збройних Сил України». Нарешті військовослужбовці у строю на вітання начальника або старшого за військовим званням "Слава Україні" відповідатимуть: "Героям слава".

Одне з найбільш символічних рішень, надзвичайно знакових для піднесення і зміцнення духу нації! Останнє лушпиння радянського минулого відпадає від нашого війська, українська армія стає по-справжньому УКРАЇНСЬКОЮ!

Обома руками підтримую ініціативу втілити таке саме вітання і в Національній поліції, адже нова українська поліція щоденно справами доводить своє безпосереднє покликання «Служити і захищати!» свій народ і свою країну.

Поза сумнівом, вже найближчим часом ми розглянемо законопроект у другому читанні і в цілому та закарбуємо золотими літерами навічно заклик, промовляючи який, клали свої життя на вівтар свободи героїчні покоління наших предків і сучасники!

Слава Україні!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling