Общество

Накануне Дня Конституции на дежурство заступили усиленные силы полиции Донетчины

27 июня 2017 20:44

Завтра в больших городах Донетчины запланировано проведение около 20 торжественных массовых мероприятий. Чтобы праздник прошел спокойно, полицейские, по распоряжению заместителя председателя Нацполиции Вячеслава Аброськина, уже сейчас принимают меры безопасности. Об этом сообщили в ГНПУ Донецкой области.

Сообщается что, все подразделения полиции прифронтового региона прошли инструктаж и готовы реагировать на любые изменения оперативной обстановки.

У рамках підготовки до відзначення державного свята збільшено кількість нарядів на вулицях міст та блокпостах. У заходах задіяна максимальна кількість особового складу, аби не допустити скоєння злочинів та дестабілізації ситуації у святковий день.

До забезпечення безпеки людей залучені працівники кримінальної поліції, бійці КОРДу та роти особливого призначення ГУНП в Донецькій області.

В обласному главку поліції вимоги генерала довів до особового складу заступник начальника управління карного розшуку Роман Осуховський.

- Посилені заходи безпеки продиктовані тим, що находить інформація, що незаконні збройні формування, а також їхні російські куратори планують в День Конституції скоювати диверсії, провокації на території, підконтрольній Україні. З наказом генерала Аброськіна в Головному управлінні створена ситуаційна група, яка відстежуватиме ситуацію, моніторитиме інтернет-ресурси, отримувати інформацію від нарядів на маршрутах патрулювання та інших служб для адекватного реагування на всі провокації, - зазначив він.

В прифронтовому Маріуполі з числа працівників обласного главку створені додаткові мобільні групи, які всю ніч патрулюватимуть всі райони міста.

Підполковник поліції акцентував увагу поліцейських на виявленні нелегальної зброї та боєприпасів, затриманні учасників незаконних збройних формувань та розшукуваних злочинців, перевірці осіб, які переміщуються вночі. Крім того, нагадав про необхідність дотримання дисципліни та заходів особистої безпеки.

Поліція також взяла під охорону стратегічні об’єкти та основні транспортні розв’язки. Траси в авторежимі патрулюватимуть співробітники відділу із забезпечення безпеки дорожнього руху.

Поліція Донеччини звертається до громадян з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling