Думки

З професійним святом, нацгвардійці!

26 Березня 2021 00:13
Ірина ЄФРЕМОВА

Сьогодні Україна відзначає День національної гвардії. Саме держава, а не лише ті, хто носить почесне звання «нацгвардійця». Канцелярською мовою Національна гвардія – військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи МВС.

Але за цим офіційним визначенням стоять його представники – українці, які своєю хоробрістю, самовідданістю, готовністю до будь-якого ризику задля захисту нашої держави та її громадян щоденно доводять, що заслуговують на високу довіру з боку громадян.

Нацгвардієць Віталій Марків став уособленням справжнього воїна, мужнього і непохитного українського патріота, який самовіддано пройшов підступні випробування, що їх організувала російська пропаганда на міжнародній арені.

Силою духу Віталія захоплювалися по всьому світі, до речі, як і завзяттям України, зокрема – міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у питанні захисту українського воїна від безпідставного переслідування перед італійським правосуддям. Це стало, мабуть, найбільш красномовною історією про те, як українські герої ладні на будь-яку самопожертву заради рідної країни і як держава не залишить їх один-на-один з важкою проблемою.

Проте, це далеко не єдиний випадок, коли завдяки українським нацгвардійцям вдалося врятувати життя, вирішити складні ситуації, не допустити вкрай негативних наслідків – такі приклади зустрічаються щодня. Адже бути нацгвардійцем сьогодні – високе і почесне звання, яке службовці несуть з особливою гідністю.

Відчуваю щиру вдячність за те почуття захищеності, яке забезпечують наші нацгвардійці! Бажаю кожному з них по-справжньому богатирського здоров’я,безмежного щастя, відданого та комфортного колективу та, обов’язково, впевненості, що які б важкі не були випробування, рідна держава завжди підтримає і буде поруч.

З Днем національної гвардії!

Слава Україні!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling