Криминал

Вблизи Днепра спецназовцы КОРД задержали семейного дебошира с гранатой

19 августа 2019 11:23

18 серпня близько 1-ї години ночі до поліції зателефонувала жінка та повідомила, що її 47-річний співмешканець зачинився всередині будинку і в нього може бути граната. Їй разом з 9-річною донькою вдалося вибігти на вулицю та викликати поліцію. Також 46-річна жінка розповіла, що чоловік протягом дня вживав алкогольні напої, сварився та потрощив все в будинку, повідомляє прес-служба МВС України.

Першими на місце конфлікту прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції Дніпровського ВП. Коли чоловік відмовився йти на контакт та став погрожувати поліцейським гранатою, було прийнято рішення ввести в дію спецоперацію «Грім». Для втихомирення агресивного дебошира до будинку прибули працівники спецпідрозділу КОРД. Спецпризначенці затримали зловмисника та вилучили з будинку предмет, схожий на гранату із запалом. Вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом відкрито 2 кримінальних провадження: за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Йому загрожує від 3-х до 7 років позбавлення волі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling