Общество

Полиция и СБУ разоблачили бывшего армейца на незаконном сбыте оружия и боеприпасов (фото)

19 августа 2019 12:37

Співробітники Служби безпеки України у межах боротьби із незаконним обігом засобів ураження викрили на Одещині збут нарізної вогнепальної зброї та боєприпасів.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець регіону колишній військовослужбовець, який проходив службу у районі проведення АТО, незаконно зберігав у власному помешканні стрілецьку зброю вітчизняного та іноземного виробництва для продажу. Зловмисник підшукував клієнтів, зокрема, серед представників кримінальних кіл Одещини, повідомляє прес-центр СБУ.

Під час санкціонованих слідчих дій у помешканні зловмисника вилучено пістолети «Маузер» та «Екол», майже півтисячі набоїв різного калібру, холодну зброю. За інформацією СБ України вилучені боєприпаси вкрадені з військових частин у районі проведення ООС та переправлені спільниками до Одеси для реалізації.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тривають першочергові слідчі дії для встановлення всіх осіб, причетних до нелегального бізнесу. Розпочато експертизу вилученої зброї та боєприпасів.

Заходи з викриття зловмисника проводились спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling